Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

Ο 32χρονος Paulie Hussle έχει σχέση με 3 γυναίκες! [video]

Ίσως είναι από τους πιο… τυχερούς άνδρες! Ο Πόλι Χασλ έχει τη χαρά να μοιράζεται τη ζωή του με τρεις συζύγους.

Ο 32χρονος Paulie Hussle, παντρεύτηκε αρχικά την αγαπημένη του από το πανεπιστήμιο, Vanessa, πριν μια δεκαετία, όταν και οι δυο έμπαιναν στα 20 τους χρόνια.Αλλά μόλις τρία χρόνια μετά – και αφού απέκτησαν παιδιά μαζί – η σχέση τους χτύπησε στα βράχια.
Το 2006, ο Πόλι εγκατέλειψε την Βανέσα, όχι για μια αλλά για δυο άλλες γυναίκες, την Χέιζελ 27 ετών και την Λέιντι, 25 ετών. Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο γάμος είχε πληγεί τόσο που δεν υπήρχε γυρισμός, μια παράξενη ανατροπή ήρθε να εκπλήξει ακόμη και τους ίδιους.Ο Πόλι επέστρεψε στο σπίτι και στην πρώην σύζυγο του, συνοδευόμενος από τις δυο νέες «αγάπες» του και τώρα ζουν και οι τέσσερις μαζί, ευτυχισμένοι όπως δηλώνουν, στο σπίτι τους στο Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ.
   
Μάλιστα, σε ένα καταπληκτικό βίντεο που δείχνει το σπίτι τους και μέρος της καθημερινότητας τους, ο Πόλι λέει χαρακτηριστικά: «Υποθέτω ότι είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στον πλανήτη».Το ίδιο όμως φαίνεται να πιστεύουν και οι τρεις γυναίκες που τον μοιράζονται, καθώς στο βίντεο φαίνονται να διασκεδάζουν όλοι μαζί, να χορεύουν στην οικιακή «ντισκοτέκ» τους και να φοράνε μπλουζάκια που αναγράφουν τη φράση «Sister Wives» (αδερφές σύζυγοι).
Μια από αυτές μάλιστα, η Λέιντι, λέει: «Είμαστε σαν αδελφές, οι καλύτερες φίλες, συνεργοί στο έγκλημα».
Ο Πόλι παραδέχεται επίσης ότι είναι ιδιαίτερα απαιτητική η δουλειά ενός συζύγου τριών γυναικών και ότι παίρνει πολύ σοβαρά τη διαχείριση των σχέσεων του μαζί τους.
Η εβδομάδα έχει επτά ημέρες και εγώ τρεις γυναίκες στις οποίες πρέπει να ανταποκριθώ». «Αυτό σημαίνει ότι τρεις ημέρες της περνώ με την μια και από δύο ημέρες με την καθεμία από τις υπόλοιπες δύο».
Και οι κυρίες όμως της οικογένειας βλέπουν τη θετική όψη των πραγμάτων. Όπως λέει η Χέιζελ, η παρουσία των άλλων δυο, την απαλλάσσει από την πίεση. «Όταν μια γυναίκα είναι απασχολημένη με κάτι, υπάρχει πάντα μια άλλη γυναίκα να τον κρατά απασχολημένο» λέει χαρακτηριστικά.http://www.trelokouneli.gr/ke-omos-afto-o-typos-echi-schesi-me-3-gynekes/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου